Wij begrijpen goed dat u graag direct de voor uw organisatie of project relevante wet- en regelgeving inzichtelijk wilt hebben. Wijzigingen moeten daarin uiteraard ook worden bijgewerkt. Dat kan met het register van relevante wetgeving.

Door de online tool voor het samenstellen en beheren van registers bent u in staat op onderwerpniveau (afval, bodem, lucht, milieumanagement, vergunningen, etc.) inzage te krijgen en te houden in de op uw situatie van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat deze informatie actueel blijft en dat u periodiek (bijvoorbeeld per kwartaal) door ons geïnformeerd wordt over de wijzigingen in wetgeving die voor u echt relevant zijn. Een wijzigingspagina die geheel is toegespitst op uw eigen situatie. De tijd en moeite die u hiermee bespaart, kunt u besteden aan wat echt belangrijk voor u is: de praktische uitvoering van de consequenties van de wijzigingen.

ISO 14001 en OHSAS 18001
Onze databanken met het register van relevante wetgeving voldoen volledig aan de vereisten uit ISO 14001 en ISO 45001 (voorheen OHSAS 18001) betreffende de identificatie van en toegang tot relevante en actuele wetgeving.

Bedrijfsspecifieke oplossing
In het register van relevante wetgeving kunnen wij ook specifiek en alleen voor u, bedrijfseigen documenten opnemen. Denk hierbij aan uw omgevingsvergunning, RI&E en ook procedures uit uw managementsysteem. Door deze koppeling heeft u feilloos inzicht in wat uw vergunning voorschrijft en wat de actuele wetgeving daarover zegt. Ook richting het bevoegd gezag kunt u hiermee razendsnel gevraagde informatie inzichtelijk maken en laten zien hoe u borgt dat u op de hoogte bent en blijft van alle wetten en regels.

X