Nieuw gezicht binnen adviesteam MijnLab

Met bijzonder veel plezier informeren wij u over een uitbreiding van het adviesteam MijnLab. Per 13 mei 2019 treedt Erwin van de Ven in dienst bij Borger & Burghouts B.V. Zijn voornaamste taken zijn het onderhouden van het handboek MijnLab, het opstellen van afvalstroomadviezen, het organiseren van de conferentie Milieu & Veiligheid en het opzetten van een nieuw cursusprogramma. Uiteraard is hij ook (samen met Hans Been) aanspreekpunt voor alle abonnees van MijnLab.

Erwin heeft na zijn opleiding Milieutechnologie een groot aantal vakgerichte cursussen gevolgd. Zo is hij momenteel gecertificeerd Veiligheidsadviseur ADR, Toezichthouder Stralingsbescherming radio-actieve stoffen en Deskundig Asbest Acceptant. Hij mag zich met recht specialist noemen op het gebied van (handling van) gevaarlijke stoffen.

De afgelopen jaren was Erwin werkzaam bij een adviesbureau in het midden van het land, waar hij vooral opleidingen verzorgde en adviesprojecten uitvoerde op het gebied van gevaarlijke stoffen. De overstap naar het adviesteam van Borger & Burghouts ziet hij als een stap voorwaarts in zijn persoonlijke ontwikkeling. Ingezet worden op projecten bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers en toch focus kunnen leggen op zijn vakgebied is wat hem enorm aanspreekt.

Wij kijken ernaar uit u met Erwin te laten kennismaken. Uiteraard kunt u daartoe zelf ook een eerste stap zetten. Erwin is per email bereikbaar op e.vandeven@benb.nl

Comments are closed.

X