Abonnementsvormen

Het concept Mijnlab® is hèt concept voor de professional in (ziekenhuis)laboratoria, die op de hoogte wil zijn en blijven van relevante ontwikkelingen aangaande Milieu en Veiligheid. Het concept MijnLab® bestaat uit het Digitaal Handboek en het specifieke workshopprogramma.

Voor het abonnement op Mijnlab® rekenen wij per 01-07-2022 een jaarprijs van € 340,- per laboratoriumtype. Indien binnen hetzelfde account meerdere laboratoriumtypen worden gecombineerd, verlenen wij een korting van 15% op het totaalbedrag.

Het abonnement op Mijnlab® wordt steeds aangegaan voor de periode van 1 kalenderjaar, waarbij als ingangsdatum 1 juli wordt gehanteerd.

Het abonnement op Mijnlab® geeft u voor uw laboratoriumtype alle informatie aangaande Milieu en Veiligheid. Gedurende het abonnementsjaar ontvangt u tenminste 4 maal per jaar een digitale nieuwsbrief waarin de wijzigingen in relevante wet- en regelgeving en andere actualiteiten binnen uw vakgebied zijn opgenomen.

U ontvangt als abonnee op Mijnlab® elk jaar een korting van maar liefst 15% op deelname aan alle workshops in het workshopprogramma.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Indien u meer informatie wenst en/of een proefabonnement wilt aanvragen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Sending

Digitaal Handboek

Voor de toegang tot het digitaal handboek van Mijnlab.nl is specifiek onderscheid gemaakt naar drie verschillende soorten laboratoriumtypes, namelijk:

•    KLINISCHE CHEMIE
•    MEDISCHE MICROBIOLOGIE
•    PATHOLOGIE

X